till första sidan  CHIMÄR  ENSEMBLEN INNAN HAV  CUE ACT


Monica Danielsons repertoar sträcker sig över operascenen, med roller i både klassiska operor och nyskrivna operor, också i den av henne ledda MusikTeaterVerket. Den nutida musiken är utgångspunkt för Duo Ego, som  bildades tillsammans med  slagverkaren Per Sjögren.

 

Anna Svensdotter ingår i flöjtkvartetten Forty fingers och i L'Orchestre Disparu (flöjt, röst, livevideo, liveelektronik), samt i Krusakvartetten. Undervisar i flöjt och kammarensemble på Hvitfeldtska Musikgymnasiet i Göteborg.

 

Joar Skorpens inriktning mot 1900- och 2000-talens konstmusik har en betoning i  Claude Loyola Allgéns musik och sedan 2005 finns även den två  timmar långa violinsonaten att tillgå på CD. Joar är också Riksspelman på låtar från Bohuslän och A-klass spelman på låtar från Nordfjord, samt buss- och lokförare.

 

Cellisten Christian Berg har som frilansande kammar- och orkestermusiker varit verksam bl. a. med Norrköpings Symfoniorkester, Läckö slottsopera och Corona Artis. Bredvid Göteborgs Kammarsolister, där särskilt den nutida musiken betonas, är han medlem i Göteborg Baroque.

 

Per Sjögren är drivande slagverkare i bl. a. ensemblerna Gageego!, Duo Ego,  och slagverkstrion Spectra. Som verksam i en rad improvisationsgrupper, är han bl. a. medlem i kvintetten Fiskesyskonen.